4 Oda
7 Kişi
3 Banyo
0 Yorum
Öne Çıkan Özellikler
Villa
Özel Havuzlu
Jakuzi
Şömine
Merkezi Konumda
Doğa İçerisinde
Restorana Yakın
Markete Yakın
Havaalanına Yakın
Denize Yakın
Site İçinde
Yaz aylarının en hareketli tatil merkezlerinden Muğla’nın Fethiye bölgesinde yer alan Villa Vera-2, dört oda ve üç banyosuyla yedi kişilik konaklama kapasitesine sahiptir. Fethiye’nin Çalış bölgesinde muhteşem bir doğa içerisinde bulunan Villa Vera-2, tertemiz havasıyla huzur dolu bir tatil atmosferini misafirlerine sunmaktadır.
İnce detayların düşünüldüğü iç dizaynı ve modern mimarisiyle konforlu bir tatilin kapılarını açmaktadır. 2017 yılında yapılan ve yeni bir yapı olan Villa Vera-2’de hem kalabalık aileler hem arkadaş grupları hem de balayı çiftleri için son dere keyifli bir tatil ortamı sağlanmaktadır.
Keyifli anlar yaşayabileceğiniz bir alan sunan bahçesiyle sevdiklerinizle birlikte keyifli anlar yaşayabileceksiniz. Salonunda bulunan LCD TV, oturma grubu, yemek masası ve şömine gibi olanaklarıyla villanızın içinde aradığınız tüm konforu en iyi şekilde bulabileceksiniz. Villa Vera-2’nin bahçesinde yer alan özel yüzme havuzuyla dört metre genişliğinde ve altı metre uzunluğunda bir büyüklüğe sahiptir. Günün her saati havuzun keyfini dilediğiniz gibi çıkartabileceğiniz Villa Vera-2, aynı zamanda Çalış Plajı’na da 800 metre uzaklıktadır. Denizin keyfini çıkartmak isteyen tatil severler için harika bir konuma sahip olan Villa Vera-2, restoran ve markete de yürüme mesafesinde yer almaktadır.
Aynı özelliklere sahip olan üç villanın yan yana olduğu yerde kalabalık ve farklı aileler yan yana bu villaları kiralayarak tatili birlikte yaşayabilirler.
Kim nerede yatacak?
1. Yatak Odası
1 adet çift kişilik yatak, klima ve ebeveyn banyo.
2. Yatak Odası
2 adet tek kişilik yatak, klima, banyo ortak kullanım.
3. Yatak Odası
Tek kişilik yatak, komodin ve ortak banyo.
4. Yatak Odası
1 adet çift kişilik yatak, klima, jakuzi ve ebeveyn banyo.
Villa Kuralları
Elektrik, su, tüpgaz, temizlik, havuz ve bahçe bakımı giderleri ücrete dahildir. Bunlar için herhangi bir ödeme talep edilmeyecektir.
Bu villamız için depozito ücreti 500 TL’dir, villaya giriş yaparken tahsil edilir. Villadan ayrılırken yapılan kontrollerde hasar, zayi, kırık, dökük vb. görülmediğinde para iade edilir.
Villalarımız haftada 1 kez temizlenmektedir. 1 haftayı aşan konaklamalarda, dilerseniz ücretsiz temizlik hizmetinden faydalanabilirsiniz. Minimum kiralama süresinin altındaki rezervasyonlarda 250 TL temizlik ücreti alınmaktadır.
Villalar böcek ve haşerelere karşı düzenli olarak ilaçlanmaktadır. Buna rağmen doğa içinde bulunan villalarda haşere çıkma ihtimali bulunmaktadır. Bu bilgi sadece bu villa için değil, doğa içinde bulunan tüm villalar için geçerlidir.
Bakımlar günde bir kez sabah veya akşam görevliler tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır.
2023
01 Kasım - 26 Aralık
1777 TL / Gecelik
Minimum Kiralama:
5 Gece
Yorumlar
Yorum Yaz
Plaj
Havaalanı
Merkez
Market
Restoran
Harita
Villa Vera-2
643 TL den başlayan
643 TL - den başlayan
Villanın fiyatını görmek için tarih seçmelisiniz
Benzer Villalar
BENZER KATEGORİLER